Selecteer een pagina
Na de vakantie mogen de teugels waarschijnlijk weer wat aangetrokken worden. Al die ijsjes, dat stokbrood, barbecueworstjes… Je zou best wat gezondere keuzes willen maken voor je kids (en jezelf). Maar dan niet te ingewikkeld. En het moet wel lekker zijn… Dat kan! We beginnen met de lunch, want die broodtrommels komen er weer aan of zijn al in gebruik!
IK HEB WAT LEUKS VOOR JE!
Speciaal voor jou heb ik de Plien’s Broodtrommel Challenge ontwikkeld. Op een makkelijke manier leer je gezondere keuzes  te maken. Die ook nog eens lekker en niet ingewikkeld zijn!
Wat je dan allemaal krijgt?
* Je krijgt inzicht hoe je op een makkelijke manier een gezondere broodtrommel kunt maken, zonder die ééuwige worst en hagelslag. * Jij en je kind(eren) leren wat gezondere keuzes zijn. Een goede basis voor nu en later. * Je kunt het natuurlijk ook voor je eigen lunch toepassen. * Zo maak je een mooie stap naar een gezonder voedingspatroon! Meer energie, je fit voelen, dat wil je toch voor jezelf en je gezin?
Voor slechts 10 euro doe je mee met de
Ik hoop je hiermee een zetje te kunnen geven om gezonde voeding écht op de kaart te zetten in jouw gezin!
En wat zeggen anderen?
Elske: “Ik vind de Plien’s Broodtrommel Challenge heel geslaagd. Ben al bewust  met gezonde voeding bezig, maar heb er veel tips uitgehaald. Zin om van alles te gaan proberen! Geen meergranen meer. Tonijn, eitjes, kwarkbrood staan al klaar!”
Sietske: “Hele originele manier om je tot denken te zetten. Gelukkig geen strijd, wel een challenge voor jezelf als je wil 😉 Heel veel leuke en makkelijk toepasbare tips en ideeen. Bananen zijn niet aan te slepen voor het lekkere recept van het bananenbrood! 🙂
N

Ebook met meer dan 60 praktische tips, weetjes en receptideëen

N

Maakt het makkelijker te kiezen voor een gezonder alternatief

N

Met uiteraard de succesrecepten van Plien's lunch

N

Een mooie eerste stap naar gezondere voeding à la Plien's

N

BONUS 1: 32 superleuke printbare broodtrommelkaartjes.

N

BONUS 2: 15% korting op alle hippe broodtrommels, bekers en nog veel meer uit de webshop van Hello Lunch.

N

BONUS 3: ik beantwoord je vragen over gezonder lunchen tijdens een van de Plien's webinars op woensdagochtend 21 aug of maandagavond 26 aug

Een impressie van het broodtrommel e-book van bijna 40 pagina’s! Plannen. Brood. Minimale inspanning, maximaal resultaat. Smeren. Crackers e.d. Zoet Broodbeleg. Hartig broodbeleg. Kaas. Vis. Eieren. Wraps. Pannenkoek. Gezonde extra’s. Noten & Zuidvruchten. Suiker & Zout. Drinken. Het staat er allemaal in! EN DAT IS NOG NIET ALLES…je krijgt er maar liefst DRIE bonussen bij * *BONUS 1 * *  Hoe leuk zijn deze grappige, vrolijke broodtrommelkaartjes? Je print ze uit, legt ze in de keukenla en zo af en toe stop je zo’n leuk, lief briefje in de broodtrommel. Stiekem. Als leuke verrassing. Het zijn 32 verschillende, met en zonder tekst. Dus ook voor de kinderen die nog niet kunnen lezen. Je kunt er ook zelf nog iets bij schrijven. Wat jij wilt! Cadeautje van Plientje.
** BONUS 2 ** Je krijgt een leuke Plien’s korting van maar liefst 15% op alle leuke, hippe lunchspulletjes van Hello Lunch.
** BONUS 3 ** Heb je na het lezen van het Plien’s broodtrommel e-book nog vragen? Ik beantwoord je persoonlijke vragen over de lunch tijdens één van de Plien’s Webinars op 21 en 26 augustus.